Syyskausi alkaa vko 34

    Lippukunnan syyskausi käynnistyy elokuussa viikolla 34! Kesä on ihanaa aikaa, mutta kyllä sitä kelpaa syksyäkin odottaa, kun pääsee taas nauttimaan viikoittaisista kokouksista ja muusta hauskasta ohjelmasta upeassa porukassa.

    Uudet sudenpennut kokoontuvat kololle keskiviikkona 21.8. klo 18. Paikalle voi tulla ilman ennakkoilmoittautumista, mutta innokkaat saavat toki ilmoittautua heti, kun siltä tuntuu. Keskiviikon ohjelmaan kuuluu ryhmän ensimmäinen kokous, jossa tutustutaan muihin ryhmäläisiin, mitä partio on ja keksitään ryhmälle nimi. Huoltajilla on mahdollisuus samalla päästä tapaamaan johtajia ja vierailemaan kololla. Lisätietoja voi kysyä Tuomakselta (044 211 3535 tai atp@ymca.fi)

    Muut toimintaryhmät aloittavat suoraan oman ryhmänsä kokouksilla tuttuina ajankohtina. Ryhmänjohtajat tiedottavat, jos kokousajankohtiin tai muihin olennaisiin tietoihin tulee muutoksia, ja olkaa myös itse heihin rohkeasti yhteydessä, jos jokin asia mietityttää.

    Myös olemassa oleviin toimintaryhmiin voi liittyä mukaan! Ei siis tarvitse olla 7-vuotias sudenpentu 😀

    Kävellen tai pyörällä kololle pääsee Kaskenkadulta nuolen osoittamasta kohdasta. Jos haluaa saapua autolla sisäpihalle, on kierrettävä Kaskenkolmion (nuolen vasemmalla puolella oleva rakennus) vasemmalta puolelta.