Toimintaryhmät

Sudenpennut ovat noin 7-9-vuotiaita partiolaisia, joiden toiminta koostuu leikeistä, seikkailuista ja uusien partiotaitojen opettelusta. Lisätietoa sudenpentuohjelmasta täältä.

Uusi sudenpentulauma (s. -16-17)
Aloitustapaaminen 21.8. klo 18

Sudenpentulauma Merihait (s. -15)
Kokoontuvat keskiviikkoisin klo 18-19

10-12 vuotiaiden seikkailijajoukkueiden ohjelma koostuu ilmansuunnista ja haasteista. Seikkailijat retkeilevät ja opettelevat niin retkikeittimien käyttöä kuin ensiapua. Lisätietoa seikkailijaohjelmasta täältä.

Seikkailijajoukkue Merikarhut (s. -13)
Kokoontuvat maanantaisin klo 18-19

Seikkailijajoukkue Rantakäärmeet (s. -12)
Kokoontuvat torstaisin klo 18-19

Tarpojat ovat 12-15 vuotiaita, ja heidän ohjelmansa koostuvat puolen vuoden mittaisista tarpoista. Kaikille pakollisia tarppoja ovat leiri, luovuus, selviytyminen ja yhteiskunta. Tarpojat syventävät ja kasvattavat taitojaan johtajuutta kohti kuljettaessa. Lisätietoa tarpojaohjelmasta täältä.

Tarpojavartio Kotkat
Kokoontuvat maanantaisin klo 18-19

15-17-vuotiaiden samoajien ohjelma koostuu erimittaisista aktiviteeteista, jotka on jaettu 21 taskuun. Samoajat opettelevat johtajuutta, ryhmätyöskentelytaitoja ja he toimivat ryhmänjohtajina nuoremmille ikäkausille. Lisätietoa samoajaohjelmasta täältä.

Samoajavartio LandRooveri
Kokoontuvat kaksi kertaa kuussa

Vaeltajat ovat 18-22-vuotiaita. He toimivat lippukunnassa erilaisissa johtajatehtävissä mahdollistaen lippukunnan toimintaa. Vaeltajaohjelma rakentuu henkilökohtaiselle suunnitelmalle ja siihen kuuluu erilaisia rasteja, kuten partiojohtajan peruskurssi ja ulkomaanprojekti. Lisätietoa vaeltajaohjelmasta täältä.

Vaeltajavartio SeaRooveri
Kokoontuvat itse sovittuina aikoina