Tule mukaan!

Lippukunnassa on toimintaa kaikille ikäkausille: sudenpennut (7-9 v), seikkailijat (10-12 v), tarpojat (12-15 v), samoajat (15-17 v), vaeltajat (18-22 v) ja aikuiset (yli 22 v). Kaikkiin ikäkausiin mahtuu mukaan uusia jäseniä ja mukaan voi tulla koska vain!

Huoltajille: Toimintaa on mahdollista käydä kokeilemassa kaksi kertaa maksutta. Ole yhteydessä lippukunnan ohjelmajohtajaan, jolta saat huollettavallesi sopivan toimintaryhmän kokoontumisajankohdan, ryhmänjohtajan yhteystiedot ja toimintaohjeet jatkoa varten. Huomioithan, että kaikissa toimintaryhmissä ei ole tilaa, joten paikka kannattaa varmistaa ajoissa!

(Nuorille) aikuisille: Partion voi aloittaa myös aikuisena ja jokaiselle löytyy jotain tekemistä! Yli 15-vuotiaat toimivat lippukunnassa erilaisissa johtotehtävissä, erityisesti ryhmänjohtajina. Osaamista tarvitaan myös erilaisissa hallinnollisissa tehtävissä ja purjehduksilla. Ole yhteydessä lippukuntaan, niin löydämme juuri sinulle sopivan tavan osallistua.

Halutessasi osallistua lippukunnan toimintaan todenteolla on jäsenrekisteri- ja jäsenmaksuasiat laitettava kuntoon. Tämä takaa sujuvan yhteydenpidon kodin ja partion välillä sekä partiovakuutuksen voimassaolon. Jäsenhakemus tehdään Suomen Partiolaisten jäsenrekisteri Kuksassa. Kaikki Auran Tähti Poikien jäsenet liitetään automaattisesti myös YMCA Turku – Turun NMKY:n jäseniksi. Tekemällä jäsenhakemuksen hyväksyt henkilötietojesi luovuttamisen Turun NMKY:n jäsenrekisteriin.

Jäsenhakemuksen pääset tekemään tästä: https://kuksa.partio.fi/kotisivut/hakemukset/hakemus.aspx?id=9999269

Jäsenmaksu tulee maksettavaksi, kun jäsenhakemus on hyväksytty lippukunnan puolelta. Muista aina tarkistaa, että laskun tiedot ovat oikein!